Airless latex spuiten Den Haag


Airless latex spuiten Den Haag


Wij zijn actief in Den Haag en omstreken. Als allround schildersbedrijf zijn wij inmiddels al vele jaren zeer bedreven in deze techniek. Airless latex spuiten is vooral snel en egaal. Op glad pleisterwerk is het esthetisch erg mooi en strak. Onze vakmensen werken accuraat en professioneel. Wij zijn in te zetten voor één plafond of voor uw complete woning of appartement. Ook worden regelmatig winkelpanden voorzien van een nieuwe laag latex.

Airless latex spuiten in Den Haag

Wij spuiten latex op elke ondergrond. Verschillende ondergronden zijn: stucwerk, spack, spachtelputz, maar ook gipsplaten of schuurplafonds. Zelfs groene/bruine vezelplaten die veel op zolders worden toegepast kunnen gespoten worden. In Den Haag en omstreken zijn wij al vele jaren werkzaam en is vanuit onze uitvalsbasis de Betuwe goed aan te rijden.

Op glad stucwerk is airless latex spuiten erg fraai en strak te noemen. De latex geeft een zeer mooie en matte uitstraling, die tevens reinigbaar is. Onze prijzen zijn all-in. Dit betekent dat u voor alles echt één prijs betaalt. Wij plakken de complete woning af, maskeren ook eventueel vloeren en uw keuken.

Bekijkt u onze online video’s. Hier ziet u onze vakmensen aan het werk. Verder is omschreven hoe wij exact te werk gaan. Ook zijn wij helder in onze prijzen die vastgesteld zijn per m2. Indien u het contactformulier voor een offerte aanvraag invult, ontvangt u onze uitgebreide offerte over de mail binnen een paar uur over de mail terug.

Kortom, in Den Haag en omstreken zijn wij al jaren actief en wij rijden geheel vrijblijvend bij u langs, om de offerte nader toe te lichten omtrent onze werkwijze.